Блог

Бански 2018

Posted On април 25, 2018 at 10:21 am by / No Comments

 

Мечтаете за плаж, палми и хартиен трилър? В това време на годината всичко е възможно. Тогава когато приготвятe специални пакети за пътуване, изградените флийъри, професионалните конвенционални джунджурии, дори пролетните почивки на флотския дом на баба, плажното време през лятото се превръща в реалност за много българи. За много жени обаче тази мечта за слънчево приключение е замазана от кошмара за закупуване на бански костюмБански Асоциацията на американската туристическа индустрия отбелязва, че рекорден брой от нас ще посетят морето това лято, казва говорителката. По определено нестатистически начин, смятаме, че много от тези пътувания са бизнес, някои са на север, половината са мъже и това ограничава фигурата. Но това все още оставя милиони жени, които се нуждаят от бански костюм. Виж тук

Не се притеснявайте. Планетите трябва да са в хармония, защото в нито един момент в историята на бански костюм няма модни тенденции и реалност. Водещият дизайнерски стил тази година се основава на основата на дрехите, като в асансьора, захващането, задържането и скриването.

На дизайнерските писти, които изглежда, бяха показани като костюмирани костюми и коктейлни рокли. Фондациите станаха също толкова забележителни, колкото и модата с Wonderbra, които ви тласкаха, към – малко дантела, спечелвайки наградата на Съвета на американските модни дизайнери за отлични постижения. Всичко това е част от ретро влиянието, вдигането на идеи от дните, когато жените са били подсилени и подрязани.

Вълнуващото вълнение за фигуралните усилватели в интимното облекло е пренасянето на бански костюми.

По отношение на силуета има много любов към гърдите, пренасянето от вълнение за усилване на разцепването”, казва Бил Фостър, маркетингов стратег за Dupont .” В допълнение към структурата влакната днес също са по-умни и имат по-добри резултати от всичко, което е било на разположение в миналото.
Една от основните съставки в фигурата e ласкателство Lycra, Дуптон марка, или spandex,тъй като се нарича генерично.
“Това, което прави Lycra стандарт
за бански костюм индустрията е,
че нещата не са торба, тя се простира и има добра памет и възстановява своята форма”,
казва г-н Фостър. Старите ластици загубиха способността си да се отдръпнат назад,
а не желаното качество за бански костюми,
които постоянно се мокри и изсъхват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy