Връщане и замяна

Ако закупената стока не отговаря на очакванията ви, в срок от 14 дни има възможност да се върне или замени.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – да не са носени, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

Връщане

Връщането на продукт става само по куриер. Сумата за върнатия артикул се възстановява след получаване на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост, само по банков път. Пратки, изпратени с наложен платеж към нас, няма да бъдат приети. За целта е необходимо да ни предоставите следната информация на e-mail адрес sales@vipfashion.bg или на телефон 0897731867.

1. Номер на поръчка; (Ако не разполагате с номера на поръчка, можете да посочите имената и телефонният номер на получателя на поръчката.)
2. IBAN и име на титуляра на банковата сметка;

Ако продуктът отговаря на условията за връщане и ако е спазен 14-дневният срок за връщане, в рамките на 7 работни дни от получаване на върнатия продукт, сумата за него се възстановява по посочената от Купувача банкова сметка. Възстановява се само стойността на продукта/ите съгласно заявката, без разходите по доставка.

Замяна

Не е нужно продуктът, който сте избрали за замяна да е на същата стойност с този, за който искате да го замените. Ако сумата на избрания продукт е по-малка, по ваш избор може да Ви се запази като ваучер за пазаруване в електронния ни магазин VIPFASHION или да Ви се възстанови по посочена от вас банкова сметка.

Моля, свържете се с нас, за да ни уведомите с кой продукт желаете да се извърши замяната, за да ви го запазим, докато се осъществи връщането. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от вас артикул за замяна.

Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите когато замяната се налага поради грешка или вина на VIPFASHION (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на VIPFASHION.

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ: гр. Костенец, офис на Спиди (SPS) [217], за Ви Кей Трейдинг ЕООД, Кирил Раков, тел. 0897731867 

Разходите по доставка са за сметка на клиента, без наложен платеж, стойността на продукта се изплаща чрез банков превод.

За допълнителна информация относно процедурата по връщане или замяна, свържете се с нас, за да ви съдействаме.