Блог

Якета 2018

Posted On април 23, 2018 at 2:11 pm by / No Comments

Всички ние се нуждаем от сако или от някое хубаво яке всеки сезон – да се предпазим от слънцето, за топлина и понякога просто за начина, по който изглеждат. Някои от тях са вечнозелени, други розови или черни, трябва да имаме различни якета. Следователно, това изисква списък за проверка – списък на различните видове якета и че всяко момиче има нужда да е в гардероба им. Те са станали доста необходими, защото всяко яке прави своето нещо, което прави разликата с нашето облекло и силует.

Сега, ако сте готови – нека да разгледаме някои от тях. Дами, да започваме!

1. Кожени якета

Кожените якета са подходящи за всяко едно настроение, когато искате да носите нещо стилно, но да го държите случайно. Или, когато искате да го държите нещо секси, но не искате да полагате твърде много усилия. Или за всички времена, когато имате нужда от яке – коженото яке е вашият отговор. Той идва в по-различни варианти, отколкото бихме могли да поискаме, и всички те изглеждат еднакво секси – независимо дали са закопчани, с цип, отворени или колани. Черното е почти синоним на кожени якета, розовото  и сивото са други еднакво стилни избори, когато става дума за кожено яке. Виж тук

2. Дънковото яке

Повечето от тях дори не споменават това, когато говорят за голи потребности и ежедневни неща, защото предполагат, че притежавате едно от тях – разбира се. Дънковото яке минава с рокли, дънки и ризи! Бял, леко измит, без ръкави и изрязан стил са някои невероятно стилни решения, когато става дума за дънкови якета.И през  2018г. трендът е да си с перли на всяка дреха, ние от VipFashion сме подбрали дънкови якета с перли специално за нас и нашите клиенти.
3. Якета с цветя

Интересното съчетание на атлетичен силует с изискано яке с цветя прави една от любимите ми тенденции за пролетта и лятото. Може да носите това яке през работната седмица, но може да изглеждате добре с любите ви джинси през уикенда, както може да пробвате и по къси панталонки. Още по-добре, хвърлете го през рамото Ви това лято и приковете погледите с печеливши и разнообразни цветове. Цветовете са твърде прекрасни за думите  Виж: 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy