Общи условия

Използването на магазин “VipFashion.bg” означава , че Вие (за кратко наричан Потребител) сте съгласен и приемате условията на сайта, което става с натискане на бутона “Регистрация” в съответната страница за регистрация.

 • Можете да поръчате онлайн в сайта ни, на наш консултант на телефон 0897 731 867, по имейл sales@vipfashion.bg или като лично съобщение във Фейсбук.
 • При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката.
 • Наш консултант ще се свърже с вас по телефона във възможно най-кратък срок, за уточнение на удобен ден за доставка. Ако това не е възможно поради каквато и да е причина, поръчката остава в изчакване.
 • Поръчката Ви ще бъде приета и изпратена, само след като бъде потвърдена. В случай, че не сме се свързали с вас до 24ч. от подаването на поръчката, молим вие да го направите, тъй като вероятно има проблем с телефонния номер.
 • Важно!!! Моля обърнете внимание, че куриерска фирма Еконт доставя пратки до адрес на получател или до техен офис. Моля попълнете адреса си в указаното поле, а ако желаете офис на Еконт попълнете името му.
 • С регистрацията си в сайта Вие се обвързвате с общите условия за цялото време на ползване му – от неговото начално влизане до неговото напускане.
 • Магазин “VipFashion.bg” си запазва правото да променя общите условия и те стават валидни от момента на публикуването им.
 • Магазин “VipFashion.bg” има право да ви изпраща електронни писма, за да ви запознава с възможни промени, нови стоки и промоции.
 • При поръчка ние поемаме отговорността за доставката на стоката, на обявената цена и бройката упомената от Вас. Вие сте длъжен да заплатите стоката: – С наложен платеж – на куриера при получаване на пратката.
 • В случай, че не бъдете намерен в срока за доставка на посоченият от Вас адрес или не успеете да осигурите достъп за предаване на стоката в този срок, ние от магазин “VipFashion.bg” се освобождаваме от задължението си да доставим заявената стока.
 • Условия за отказ от извършена поръчка:

– Вие имате право да се откажете от извършената поръчка. Това може да стане по два начина: да ни изпратите е-майл (sales@vipfashion.bg), или да сe свържете с нас на нашите телефони.

 • Ако закупената стока не отговаря на очакванията ви, в срок от 14 дни има възможност да се върне или замени.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – да не са носени, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

Връщането на сумата може да бъде напълно или частично:

– В случаите, когато сте получили поръчката си и искате да се откажете от нея – това може да стане в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката. В този случай, транспортните разходи в двете посоки са за ваша сметка.

– В случаите, когато сте получили дадена стока, но искате да я замените, това може да стане като ни изпратите стоката, която искате да бъде заменена и ни укажете (по телефон) новата стока, която искате да Ви бъде изпратена, точния размер и цвят. Транспортните разходи в двете посоки  в този случай са за Ваша сметка. Имате възможност да замените продукта с по-скъп (чрез доплащане) или с по-евтин (с приспадане).

 • При невъзможност за спазване на условията по поръчката от наша страна (изчерпан размер, цвят или продукт), след изричното съгласие на клиента може да му бъде предоставен сходен продукт със същото или по-добро качество.
 • Всички цени са крайни и в български лева.

Последна актуализация на политиката ни за поверителност може да видите тук.

Относно “бисквитките” може да се информирате тук.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!